Sluiten

Retouren

14 dagen bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling niet naar wens is. Graag bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelde producten binnen 14 dagen te retourneren middels onderstaande stappenplan. 

Altijd zeker garantie: gratis ruilen

Vindt u een ander product toch leuker? Of heeft u per ongeluk het verkeerde product besteld? Geen probleem! Dan geven we u graag de mogelijkheid om producten gratis te ruilen. In dat geval betalen wij de retourkosten en krijgt u het vervangende product gratis thuisgestuurd. 

Is uw product beschadigd of verkeerd geleverd? Onze klantenservice helpt u graag verder.

 

Stappenplan

 

Download en print het retourformulier. Indien u geen printer heeft kunt u de gevraagde gegevens noteren op een stuk papier en deze toevoegen aan de retourzending.
Indien mogelijk graag de originele verpakking gebruiken voor het retourneren. Vergeet niet het retourformulier bij te voegen!

U kunt uw pakket gefrankeerd terugsturen naar:

VC-Lifestyle.nl
Nijverheidstraat 8
6914AD Herwen

Verstuur de retourzending via een koeriersdienst naar keuze.

Voorwaarden retourneren

  • U draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
  • De producten worden binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd, deze termijn van 14 dagen gaat in op de dag nadat u de retour heeft aangemeld, dan wel zonder aanmelding uiterlijk voor het einde van uw zichttermijn.
  • Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.
  • Kosten retourneren: We hanteren een "altijd zeker garantie" op al onze producten. Dit houdt in dat wij de retourkosten vergoeden als u het product wil ruilen voor een andere versie of voor een ander product. In dat geval betalen wij de retourkosten en krijgt u het vervangende product gratis thuisgestuurd. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening als u uw geld terug wenst. Indien het product beschadigd of verkeerd is geleverd, vragen wij u om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we u verder kunnen helpen.

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de zichttermijn van 14 dagen:

  • Gepersonaliseerde artikelen. Dit zijn artikelen die zijn ontworpen met een eigen foto of afbeelding.
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.
  • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »